Supruga japanskog premijera ostala u sjeni Melanije Trump

Radiosarajevo.ba
Supruga japanskog premijera ostala u sjeni Melanije Trump
Donald i Melania Trump sletjeli su u Yokotu, zapadno od Tokya, gdje ih je dočekao japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie Abe.

Iako se Akie trudila biti korak uz Melaniju, lijepa prva dama slovenskih korijena modno ju je potukla kao od šale.

Akie_Abe_Melania_Trump_EPA1.jpg - undefined

Iako su povod dolaska predsjedničkog para u Japan bili razgovori o suzbijanju prijetnji Sjeverne Koreje, u centru pažnje ponovno je bila Melania Trump, koja je još jednom dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih prvih dama, zbog čega ju mediji često uspoređuju s njezinom prethodnicom i ikonom stila - Jackie O. Kennedy.

Melania i Akie odmjerile su modne snage, no unatoč trudu da se približi prvoj dami slovenskih korijena, Akie je ostala u sjeni dugonoge Melanije.

Melania_Trump_EPA.jpg - undefined

Dugonoga ljepotica bacila je drugi plan Japanku koja je za susret s predsjedničkim parom odabrala bijelu košulju i suknju 'A' kroja. 

Iako je stajling strateški začinila remenom, kako to radi lijepa Melania, Akie se nije mogla nositi s Melanijinim besprijekornim stilom i slavenskom ljepotom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije