Teorija zavjere: Koristi li Melania Trump dvojnicu za svoja pojavljivanja u javnosti

Radiosarajevo.ba
Teorija zavjere: Koristi li Melania Trump dvojnicu za svoja pojavljivanja u javnosti
Već se duže vrijeme naveliko nagađa kako prva dama Amerike za pojedina pojavljivanja u javnosti koristi usluge svoje dvojnice, a sada su se društvene mreže užarile zbog raznih teorija zavjere.

Mnogi misle kako dama koja se predstavlja kao Melania Trump zapravo nije ona te da koristi lažni nos i predimenzionirane sunčane naočale da se to ne bi otkrilo.

Društvene mreže ne prestaju pisati o prvoj dami Amerike. Ovoga puta razlog nije njezino neprimjereno odijevanje za pojedine situacije, već nešto puno više.

Amerikanci su uvjereni kako Melania Trump za pojedina pojavljivanja u javnosti koristi, vjerovali ili ne, dvojnicu, a sve je kulminiralo jučer, 18. oktobra, kada se američki predsjednik Donald Trump pojavio na konferenciji za novinare govoreći o posljedicama uragana.

Nakon objavljenih fotografija i videa pojavile su se teorije zavjere, a mnogi su uvjereni kako je umjesto Melanije Trump uz predsjednika stajala njezina dvojnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije