Melania Trump za sobom ostavljala začuđene poglede

Radiosarajevo.ba
Melania Trump za sobom ostavljala začuđene poglede
Prva dama SAD-a Melania Trump (47) obožava boju godine - milenijski ružičastu.

Pa se tako, u društvu supruga Donalda Trumpa (71) i sina Barrona (11), pojavila ispred Bijele kuće u total ružičastom looku, iznenadivši time mnoge koji prate njezine modne iskorake.

Donald_Trump_Melania_Trump_Barron_Trump_EPA12.jpg - undefined

Porodica se vratila u Washington s vikend putovanja u Camp Davidu, a Melania Trump se za povratak obvezama odlučila za ležeran look. U balerinkama, skinny trapericama i košulji gingham uzorka izgledala je svježe i odmorno, a njezina je frizura, kao i uvijek, bila postojana.

Donald_Trump_Melania_Trump_Barron_Trump_EPA11.jpg - undefined

Kad su kretali na odmor, s kćeri predsjednika Ivankom (35), njezinim suprugom Jaredom Kushnerom (36) i dječicom Arabellom (6), Josephom (3) i Theodoreom (1), prva dama odabrala je outfit koji je bio više u njezinom stilu - haljinu midi dužine s potpisom italijanske modne kuće Missoni te cipele Manolo Blahnik.

Melania_Trump_EPA.jpg - undefined

Cijena njezine modne kombinacije tada je iznosila preko 2.500 dolara, pa je ovog puta očito htjela izbjeći kritike javnosti kako je rastrošna.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije