Steven Seagal optužen za silovanje tinejdžerice

Radiosarajevo.ba
Steven Seagal optužen za silovanje tinejdžerice
Glumac Steven Seagal najnovije je holivudsko ime koje se nosi s optužbama za silovanje.

43-godišnja Regina Simons tvrdi da ju je glumac silovao 1993. godine tokom snimanja filma Na smrtonosnoj zemlji koji je izašao 1994. godine, a gdje je ona bila jedna od statista.

Žena tvrdi da ju je Seagal jednog dana tokom snimanja filma pozvao na zabavu u svoju vilu na Beverly Hillsu, no kad je stigla, tamo je zatekla samo njega.

"Odveo me u svoju sobu, zatvorio vrata i počeo me ljubiti", za The Wrap je ispričala Regina koja je tad imala samo 18 godina. 

"Zatim mi je skinuo odjeću i, prije nego što sam se snašla, bio je na meni i silovao me... Tad još nisam bila seksualno aktivna. Kad se o takvim situacijama radi, ljudi uvijek pričaju o borbi ili bijegu, no niko ne priča o osjećaju smrzavanja", ispričala je. 

"Bila sam potpuno zatečena. Suze su mi tekle niz lice i boljelo je. Bio je tri puta veći od mene", kaže.

Regina je pripadnica Mormonske crkve i nakon toga se povjerila svećeniku i odlučila da neće ništa govoriti jer će je pratiti "loš glas". Zbog toga je silovanje prijavila tek sad.

Stevena je upoznala na audiciji za film. Simons i njen brat odabrani su za statiste među gomilom prijavljenih, a odabrao ih je sam Seagal, tvrdi ona. 

Pozvao ih je da mu se pridruže na setu, a u jednom trenutku su završili i u njegovoj prikolici. Kad se Regina požalila da je boli glava, Steven joj je navodno ponudio masažu. Kaže da joj je počeo masirati ruke i vrat, što joj se u tom trenutku učinilo čudnim.

Kasnije, tokom snimanja, počeo ju je pozivati u svoju vilu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije