Seksipil bez premca: Sofia Vergara zapalila Instagram fotkom u mini bikiniju

Radiosarajevo.ba
Seksipil bez premca: Sofia Vergara zapalila Instagram fotkom u mini bikiniju
Sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom, kolumbijska ljepotica uživa na otočiću La Palma. A da joj odmor itekako godi, pokazala je fotografijom na kojoj pozira u bikiniju s uzorkom leoparda.

Ni uživanje u tamošnjim delicijama nije naštetilo njezinoj savršenoj liniji, a objavom posljednje fotografije na Instagramu kolumbijska ljepotica još jednom potvrdila je da s pravom ima epitet jedne od najseksipilnijih žena svijeta.

Zvijezda serije Modern family pozirala je u minijaturnom bikiniju s uzorkom leoparda, te u opis dodala "Sunce je izašlo.

Par nije otkrio gdje se odmaraju, no budući da je na jednoj od fotografija Sofia Vergara napisala kako uživaju u luksuznoj kućici Chipi Chipi, internetskom pretragom dobiva se i lokacija - ona na otočiću La Palma na španjolskim Tenerifima. Tamo uživaju i u lokalnim delicijama bogatim kalorijama, koje niti najmanje nisu naštetile njezinoj savršenoj liniji.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije