Upoznajte seksi unuka Charlie Chaplina: Kevin je model koji osvaja svijet

Radiosarajevo.ba
Upoznajte seksi unuka Charlie Chaplina: Kevin je model koji osvaja svijet
Legendarni glumac i komičar Charlie Chaplin umro je u 88. godini, a tokom života je imao brojne afere. Ženio se četiri puta i imao 11-ero djece.

Njegov sin Eugene Chaplin (64), inženjer snimanja, otac je Kevinu Chaplinu (23) kojeg je ove sedmice modni dvojac Domenico Dolce (59) i Stefano Gabbana (55) pozvao da otvori njihovu reviju na Milanskoj sedmici mode.

Mislim da bi djed bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zezali da ću po modnoj pisti hodati smiješno poput djeda”, rekao je Kevin.

 

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gdje je završio studij finansija. S Modnim dvojcem talijanskog brenda Dolce & Gabbana ga je prošlog ljeta upoznala sestra, glumica Kiera (35). Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Chaplina.

Cijenim to što su me zvali i uvijek ću im se rado odazvati za saradnju. Osim toga, odlično sam se zabavio u Milanu, bilo je nezaboravno”, kaže Kevin. Trenutno nema djevojku, a tvrdi kako mu paše 'solirati' zbog poslovnih obaveza.

Dizajner Gabbana je nakon revije rekao kako je Kevin skroman i jednostavan mladić kojeg je razveselila sitnica poput džempera iz njihove nove kolekcije kojeg su mu poklonili.

Kevinova sestra Kiera na malim je ekranima od 2004., a do sada je snimila devet manje zapaženih filmova. Pojavljivala se i u brojnim dokumentarcima o svom slavnom djedu.

kiera-chaplin.jpeg - undefined

Foto: Instagram

Osim Kevina i Kiere, i njihova sestrična Oona Chaplin (31) isto ide 'djedovim stopama'. Glumačku karijeru gradi godinama, a posebnu je pozornost privukla ulogom u seriji 'Igra prijestolja' gdje je utjelovila Talisu Stark.

oona-chaplin1.jpeg - undefined

Foto: Instagram

U sedmoj epizodi treće sezone pokazala je sve atribute. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

Glumila je i u serijama 'Taboo', 'The Crimson Field', 'The Hour' i ostalima. Majka joj je glumica Geraldine Chaplin (73), jedna od osmero djece koju je Charlie dobio s glumicom Oonom O'Neill po kojoj je dobila ime.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije