Potpuno gola: Emily Ratajkowski novom fotografijom zaludjela fanove

Radiosarajevo.ba
Potpuno gola: Emily Ratajkowski novom fotografijom zaludjela fanove
Glumica i manekenka Emily Ratajkowski ponovno golica maštu, a njezina najnovija fotografija kojom je oduševila svoje brojne fanove, izazvala je pravu pomutnju na Internetu

Slavna brineta koja je poznata po tome što često provocira javnost seksi izdanjima, odbacila je sve krpice sa sebe, a raskošne je obline strateški pokrila dugom kosom.

Ovu fotografiju koja neodoljivo podsjeća na slavnu sliku iz 15. stoljeća "Rođenje Venere" glasovitog Botticellija potpisuje Mona Kuhn. Dakako, obožavatelji su bili oduševljeni ovim izdanjem seksi Emily pa je zgodna Amerikanka koju smo vidjeli i u filmovima "Nestala" i "Entourage" dobila bezbroj lajkova.

Iako je često na meti kritičara zbog svojih seksi izdanja, Emily smatra da seksualnost može biti jedan vid feminizma.

"Dosta ljudi misli kako je seksualnost nešto što je oprečno feminizmu. S time se ne slažem. Pa ako ženama određujete kako trebaju izgledati i branite im da pokažu ljepotu svog tijela, zar to nije oprečno feminizmu", rekla je Emily u nedavnom intervjuu za arapsko izdanje Harper's Bazaara.

Lijepa brineta koja je već tri godine u vezi s glazbenikom Jeffom Magidom, uspješno gradi svoju filmsku karijeru pa ćemo je vidjeti ove godine vidjeti i u filmovima: I Feel Pretty s Amy Schumer, Lying And Stealing i Welcome Home.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije