Šta Meghan Markle želi od Kralja Charlesa III? Da li je ovaj detalj klasično ulizivanje ili?

0
Radiosarajevo.ba
Šta Meghan Markle želi od Kralja Charlesa III? Da li je ovaj detalj klasično ulizivanje ili?
Foto: Facebook / Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (42) bila je u restoranu s prijateljicom Kelly McKee Zajfen u Montecitu u Kaliforniji na dan kada je kralj Charles III. slavio 75. rođendan.

Svom svekru, ocu supruga Harryja (39) je odala počast detaljem koji je imala na majici.

Nosila je broš u obliku maka, kojeg je nosila u čast monarhu Velike Britanije. Paparazzima je Meghan odmah zapela za oko pa su je snimili dok je izlazila iz restorana. Bila je odlično raspoložena i nije skidala osmijeh s lica. 

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Iako odnosi s britanskim dvorom nisu najbolji, britanski mediji navode kako su Meghan i Harry kralju ipak čestitali rođendan preko telefona. Ističu kako je to bio prvi put u šest mjeseci da su oboje pričali s Charlesom. Meghan su zbog toga što se nastoji umiliti kralju, a s druge strane ponižava sve što ima veze s monarhijom, prozvali dvoličnom osobom. 

Podsjećamo, u maju ove godine je Charles službeno okrunjen, nakon smrti svoje majke, kraljice Elizabete II. Na tron je tako došao njen najstariji sin, koji je na tu ulogu čekao najduže u historiji monarhije stare hiljadu godina. Imao je četiri godine kada je Elizabeta postala kraljica, tako da je na prijestolje čekao čak 70 godina. Na krunidbu je Harry došao sam, bez Meghan, a ona je posljednji put bila u Londonu na sprovodu kraljice Elizabete, u septembru 2022. godine. 

Slavna pjevačica Katy Perry ismijavala Meghan Markle: Ona ponovo došla na njen koncert

Slavna pjevačica Katy Perry ismijavala Meghan Markle: Ona ponovo došla na njen koncert

Odnosi 'odbjeglih' članova kraljevske porodice s dvorom znatno su se pogoršali nakon što su Meghan i Harry iznijeli ružne optužbe protiv dvora, uključujući i one za rasizam. Prvo su ih 'blatili' gostujući kod voditeljice Oprah Winfrey, onda je na Netflixu izašao njihov dokumentarac u kojem su dali uvid na sve što im se događalo, a konačno im je nož u leđa zabio princ Harry objavom memoara 'Rezerva' u kojima je iznio pikanterije svoje porodice, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije