Princ Harry zabrinut za zdravlje Meghan Markle, a ko je kriv?

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry zabrinut za zdravlje Meghan Markle, a ko je kriv?
Foto: Društvene mreže / Meghan Markle i princ Harry

Princ Harry navodno je zabrinut za svoju suprugu Meghan Markle jer se boji da njeno opterećenje negativno utiče na njezino zdravlje.

Naime, izvori tvrde da je vojvotkinja od Sussexa drastično smršavila posljednjih mjeseci, a sugeriše se da je to povezano s pritiskom oko njene želje da postane veliko ime u Hollywoodu.

Izvor tvrdi kako su se njeni bližnji primijetili njezin nagli gubitak kilograma te da su zabrinuti za bivšu glumicu. 'Nešto ozbiljno nije u redu. Očito se ne brine o sebi i izgleda zastrašujuće mršavo. Meghan puca pod pritiskom i to se vidi', tvrdi izvor.

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Navodni razlog zašto se Meghan bori s gubitkom kilograma, je činjenica da je pala u depresiju što su je 'okrivili za Harryjevo otuđenje od njegove porodice'.

Vojvoda od Sussexa je već godinama u napetom odnosu s kraljevskom porodicom, a izvor je također istaknuo da je Harry više puta rekao da je zapravo njegova ideja da odstupi s kraljevske dužnosti. 

Šok za obožavatelje Meghan Markle: 'Ovo je moje pravo ime'

Šok za obožavatelje Meghan Markle: 'Ovo je moje pravo ime'

Također je sugerisano da su novčani dugovi problem za Meghan, tvrdeći da se njeni i Harryjevi računi "nagomilavaju".

Podsjetimo, par je ranije ove godine raskinuo sa streaming uslugom Spotify, zbog čeka su izgubili jako vrijedan ugovor. 

"Meghan se osjeća kao da se stalno mora žuriti kako bi priuštila sebi i Harryju lagodan stil života. Također se bori uravnoteži svoje vrijeme slobodno vrijeme sa suprugom. Ima puno toga za reći", rekao je izvor. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije