Otac Meghan Markle se požalio: 'Ona i Harry mi rade okrutne stvari, srce mi je slomljeno'

0
Radiosarajevo.ba
Otac Meghan Markle se požalio: 'Ona i Harry mi rade okrutne stvari, srce mi je slomljeno'
Foto: EPA-EFE / Meghan Markle i princ Harry

Thomas Markle, otac od Meghan Markle, dao je intervju za britanske medije u kojem se požalio na odnos koji prema njemu imaju njegova kćerka i zet princ Harry. 

U gostovanju na britanskoj televiziji, Thomas je ispričao svoju stranu priče o sukobu s Meghan Markle i princom Harryjem. 

"Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je dedi uskratiti pravo na viđanje unuka. U Kaliforniji ih, zapravo, mogu tužiti, ali to ne želim.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Druga stvar je da nisam učinio ništa loše. Ništa ne ukazuje na to da kažem da sam loš momak. Ja sam stvarno brižan otac i ona to zna i nema opravdanja da se tako ponašate prema meni - nema izgovora da se tako odnosite prema baki i dedi", rekao je Thomas. 

Poznato je kako je odnos Thomasa i Meghan bio na 'klimavim nogama' dugo vremena. Navodno je otac davao informacije novinarima za novac, a optužen je i da je medijima dao pismo koje mu je poslala Meghan, u kojem ga moli da ne objavljuje informacije o slavnom paru. 

Rekao je još: "Uvijek sam tu za nju, još uvijek je volim - voljet ću je zauvijek. To se nikada neće promijeniti, ali želim da mi se obrati i dopusti mi da vidim unuke i pusti me da imam malo mira. Ljudi idu u zatvor na pet godina i oprošteno im je – a ja nisam ništa učinio. Uvijek bih se izvinuo za sve ako sam pogriješio." 

Uporedio se i s britanskim monarhom, kraljem Charlesom III. 

"Kralj Charles također nije učinio ništa loše, ali ni on ne može vidjeti djecu kao i ja", rekao je Thomas Markle. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije