Otkriveni važni planovi Meghan Markle: Vojvotkinja se vraća glumi i objavljuje bombastične memoare

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveni važni planovi Meghan Markle: Vojvotkinja se vraća glumi i objavljuje bombastične memoare
Foto: Društvene mreže / Meghan Markle

Očekuje se veliki povratak Meghan Markle nakon što je duže vrijeme u centru pažnje bio njen suprug princ Harry. 

Vojvotkinja od Sussexa mogla bi da se vrati na TV odnosno da se vrati glumačkoj profesiji koju je napustila zbog udaje ili da napiše sveobuhvatne memoare. Kao što je njen odlazak sa dvora nazvan po njenom imenu Megxit, tako se i njen veliki povratak zove "Meghanaissance".

Izvori tvrde da bi Meghan Markle mogla krenuti stopama svog supruga koji je objavio memoare "Spare" pa da napiše knjigu o svom životu, a već je objavila knjigu za djecu The Bench.

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Popularnost Netflixove serije sa njom i Harryjem u glavnim ulogama mogla bi da dovede do njene odluke da se vrati glumi.

U međuvremenu moraće da se posveti sudskim procesima jer se njena polusestra Samantha Markle sprema da je tuži zbog izjava koje je iznijela u Netflixovom dokumentarcu.

Nevolje u raju: Ekspert tvrdi - princ Harry želi svoj stari život?

Nevolje u raju: Ekspert tvrdi - princ Harry želi svoj stari život?

Meghan Markle je potpisala ugovor sa agencijom za talente WME i u pripremi je onoga što izvor naziva "Meghanaissance". Pridružila se tako listi slavnih klijenata na kojoj su Eddie Murphy, Gwen Stefani, Liam Payne.

Stručnjak za britanski dvor Tom Bauer rekao je da je knjiga najlogičniji naredni korak.

"To će biti njena istina. Za nju će se naći čitalačka publika jer će to neusmnjivo biti njen obračun - osim onoga što bude rekla o kraljici, Kate, princu Filipu, sve u knjizi će biti poput zlatnog rudnika, bilo to potkrepljeno ili ne", izjavio je i dodao: "Mislim da će se ona apsolutno vratiti glumi".

Drugi stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Richard Ficwiliams rekao je za The Sun da Meghan i Harry zajedničkim snagama spremaju novi potez.

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Printscreen / Youtube Princ Harry i Meghan Markle

"Važno je da uzvrate - ali još ne znamo kako će to izgledati. U ovom trenutku se čini da se njihovo carstvo raspada, ali još se nije raspalo. Pitanje je zašto su trenutno tako tihi? Šta se događa? Stvarno se čini da smišljaju nešto sa svojim novim timom. Ne bih se iznenadio da vrlo brzo dobijemo njihovu objavu", prokomentarisao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije