Slavna pjevačica Katy Perry ismijavala Meghan Markle: Ona ponovo došla na njen koncert

0
Radisarajevo.ba
Slavna pjevačica Katy Perry ismijavala Meghan Markle: Ona ponovo došla na njen koncert
Foto: Društvene mreže / Meghan Markle i Princ Harry

Slavna pjevačica održala je sinoć sjajan koncert u Las Vegasu. U publici su bili Meghan Markle i princ Harry kao i muzička legenda Celine Dion koja se poslije dužeg odsustva iz javnosti pojavila dva puta na javnim događajima za samo nedelju dana.

Dolazak vojvotkinje i vojvode od Sussexa je mnoge iznenadio zbog prošlosti koju dijele sa glavnom zvijezdom večeri.

Pjevačica Katy Perry je 2018. godine, kada su se vjenčali Megham Markle i princ Harry u Windsoru, ismijavala je vjenčanicu koju je nosila američka glumica rekavši: "Odradila bih ja još jednu probu", misleći da je haljini trebala dorada.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Kary Perry je jasno iskazivala naklonost prema Kate Middleton i princu Williamu, a ove godine nastupala je na koncertu u Londonu, povodom krunisanja Kralja Charlesa III i kraljice Camille, a prisustvovala je i svečanom događaju u Westminster opatiji.

Meghan Markle očigledno nije zamjerila opasku Katy Perry koja je 4. novembra u Las Vegasu promijenila više kostima za nastup.

Princ Harry zabrinut za zdravlje Meghan Markle, a ko je kriv?

Princ Harry zabrinut za zdravlje Meghan Markle, a ko je kriv?

Uz Meghan je bio njen suprug Harry, kao i dizajnerka Misha Nonno i njen suprug, naftaški tajkun Michael Hass. Poznati par je doputovao privatnim avionom u Las Vegas.

Ogromnu pažnju izazvao je dolazak Celine Dion koja je bila sa sinovima blizancima Eddijem Nelsonom.

Meghan Markle, princ Harry i Celine Dion bili su u VIP dijelu, a na koncert su stigli odvojeno, piše Las Vegas Review-Journal.

Na koncertu u Las Vegasu prvi put u javnosti pojavila se jćerka Kary Perry Perry i Orlanda Bluma Daisy o kojoj je pjevačica rekla da je "njena najbolja prijateljica".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije