Srbijanska glumica konačno progovorila o vezi sa Beniciom Del Torom

Radiosarajevo.ba
Srbijanska glumica konačno progovorila o vezi sa Beniciom Del Torom
Jedna od najpoznatijih i najseksipilnijih srbijanskih glumica Katarina Radivojević, koju domaća publika zna iz serije "Najbolje godine" priznala je ono o čemu srbijanski i svjetski mediji već godinama šuškaju.

Katarina je godinama bila u vezi s Beniciom Del Torom, prenosi Blic.

Nakon preseljenja u Ameriku mnogi su nagađali da bi razlog, osim karijere, mogla biti i ljubav o kojoj se pričalo u Hollywoodskim krugovima. Za Gloriju glumica je nedavno konačno potvrdila sve te navode.

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe", opisala je vezu s poznatim američkim glumcem.

Njihova ljubav je gotova priča, a Katarina je komentirala i razloge prekida.

"Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje", objasnila je lijepa glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije