Slavni glumac ozbiljno zabrinut: Ako nastavim ovako, umrijet ću!

Radiosarajevo.ba
Slavni glumac ozbiljno zabrinut: Ako nastavim ovako, umrijet ću!
EPA / Christian Bale

Glumac Christian Bale poznat je po svojim fantastičnim transformacijama za uloge koje svi pamtimo. Bale je dobijao kilograme, drastično mršavio i onda opet nabacivao masu zbog mnogih uloga, ali izgleda da su ti dani daleko iza njega.

Nedavno je poznati glumac otkrio da zbog godina više nije sposoban da se podvrgne dramatičnim transformacijama.

"Stariji sam i osjećam da ako nastavim da radim to i dalje, da ću umrijeti. Pa, ja ne želim da umrem", rekao je on.

Za ulogu u filmu "Američki psiho" on je doveo svoju figuru do savršenstva uz dijetu koju je on nazvao najrigoroznijom ikada. Za ulogu u filmu "Mašinista" smršao je skoro 30 kilograma i doveo svoju težinu do ispod 60 kilograma. Živio je na vodi, jednoj jabuci i šoljici kafe na dan!

On je glumio Batmana u filmovima 2005, 2008. i 2012. godine i za tu ulogu je nabacio mišiće kako bi vjerodostojno glumio superheroja. Onda se 2013. godine ugojio 20 kilograma za ulogu u filmu "Američka prevara".

"Jeo sam mnogo krofni, čizburgera i sve što bi mi došlo pod ruku. Bukvalno sam jeo sve što sam stigao. Ugojio sam se skoro 20 kilograma i još radim na tome da se riješim tih kilograma", rekao je on nedugo poslije premijere filma.

Ubjedljivo najveća transformacija usledila je 2018. godine za ulogu u filmu "Čovjek iz sjenke". Bale je obrijao glavu, izbijelio obrve i ugojio se skoro 30 kilograma kako bi odigrao ulogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije