Slavna mama 'ukrala' muža svojoj kćerki: 'Počela ga je progoniti..'

0
Radiosarajevo.ba
Slavna mama 'ukrala' muža svojoj kćerki: 'Počela ga je progoniti..'
Foto: Instagram / Tish Cyrus i Dominica Purcella

Obitelj pjevačice Miley Cyrus ponovo je u središtu pažnje nakon što su procurile informacije o kontroverznom događaju. Majka obitelji, Tish Cyrus, navodno se našla u skandalu jer je "ukrala" muža svoje otuđene kćerke Noah Cyrus, 24-godišnje pjevačice. Izvor blizak obitelji iznio je nove tvrdnje o zbivanjima iza kulisa u bombastičnom izvještaju za US Weekly.

Tish Cyrus (56) doživjela je "potpuni psihički slom" prije razvoda od Billyja Raya Cyrusa te se udala za 54-godišnjeg glumca Dominica Purcella prošle godine u augustu. No, odsustvo 24-godišnje Noah i brata Braisona s vjenčanja izazvalo je spekulacije o razdoru u obitelji.

Izvor tvrdi da je "Noah viđala s Dominicom kada ga je Tish počela progoniti", a da je Tish bila "svjesna" njegove zauzetosti dok je počela kontaktirati glumca. "Noah je izbezumljena time što joj je Tish 'ukrala' Dominica", izjavio je izvor za Daily Mail.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Vjenčanje Tish i Dominica održano je u augustu 2023. u raskošnoj vili Miley Cyrus u Malibuu, no Noah i Braison nisu bili prisutni. Us Weekly tvrdi da Noah zapravo nije ni bila pozvana na ceremoniju, a postojala je čak i straža na vratima u slučaju njezinog eventualnog dolaska.

Skandal se nastavlja proširivati i na odnose unutar obitelji Cyrus. Odnos između Billyja Raya i Miley navodno je postao napet nakon razvoda s Tish, dok su ostala djeca obitelji "odabrala strane" u ovom obiteljskom razdoru. Prijatelji se nadaju da će razdor ipak biti privremen te da će obitelj pronaći način za pomirenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije