Jennifer Aniston oduševila novom frizurom: Ovi pramenovi pomlađuju u trenu

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston oduševila novom frizurom: Ovi pramenovi pomlađuju u trenu
Foto: Instagram / Jennifer Aniston

Slavna glumica priključila se brojnim holivudskim zvijezdama koje su posljednjih sedmica odlučile promijeniti imidž.

Prepoznatljivi raskošni valovi Jennifer Aniston postali su prošlost. Slavna glumica odlučila je da je vrijeme za promjenu imidža te je svoju dugačku kosu skratila na dužinu do ramena.

Njen bob inspiriran je stilom 90-ih, kada je ova dužina s ravnim pramenovima bila iznimno popularna, a glumica je svojim novim stilom u trenu sve očarala.

Sarajevo International Guitar Festival: Ovacije i aplauz na koncertu gitaristkinje Kristine Varlid

Sarajevo International Guitar Festival: Ovacije i aplauz na koncertu gitaristkinje Kristine Varlid

Novi imidž pokazala je na dodjeli nagrada SAG (Screen Actors Guild Awards) u Los Angelesu, plijeneći pozornost u još jednom glamuroznom stajlingu. Naime Aniston je blistala u svjetlucavoj haljini senzualnog dekoltea i visokog proreza.

Ovu haljinu potpisuje modna kuća Celine, a njome je holivudska miljenica napravila odmak od uobičajenog modnog minimalizma, piše tportal.

Iako je raskošna haljina privlačila svu pažnju, nikome nije promaknuo detalj njezine osvježene frizure - osim što je skraćena na dužinu boba, osvaja svjetlinom i blistavim zlatnim pramenovima s medenosmeđim podtonovima.

Jennifer Aniston sa svojim timom
Foto: Instagram: Jennifer Aniston sa svojim timom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije