Evo zbog čega je sin Elizabeth Hurley izgubio nasljedstvo od 250 miliona dolara

0
Radiosarajevo.ba
Evo zbog čega je sin Elizabeth Hurley izgubio nasljedstvo od 250 miliona dolara
Foto:PrtSc/Instagram / Damian Hurley

Damian Hurley, sin britanske glumice i bivše manekenke Elizabeth Hurley te pokojnog Stephena Stevea Binga, već drugi put je odbačen od strane očeve porodice.

Želja njegovog djeda, milijardera Petera Binga je da mladi maneken ne dobije nijedan dio naslijedstva porodice Bing. 

Sav novac će pripasti djeci njegove tetke Mary.

Još uvijek nije poznat razlog ovakvog postupka, s obzirom na to da Damian nije uradio ništa pogrešno što bi moglo utjecati na odluku. 

Kada se rodio Damian, porodica njegovog oca nije izrazila želju da ga upozna, te nikada nisu ni pokušali izgraditi odnos sa njim.

Molba njegovog djeda da se poništi sudska odluka prema kojoj bi Damian i njegova polusestra, trebali dobiti po 250 miliona dolara, uspješno je priznata od strane suda u Los Angelesu.

Razlog tome je najvjerovatnije to da je prije njegovog rođenja, Damianov otac naslijedio oko 600 miliona dolara kada je napunio samo 18 godina. Ubrzo nakon toga je odustao od studiranja te postao holivudski producent.

Nakon toga je Peter Bing odlučio da Steveova djeca neće dobiti ni centa i žestoko se usprotivio.

Kao ključni argument za ovakav postupak navedeno je i to da mladić i djevojka nisu rođeni u legitimnoj bračnoj zajednici.

Samo dva dana nakon odluke suda, Damian je na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju s bakom Angelom, mamom Elizabeth, majčinom sestrom Kate Curran te njenom djecom.

"Zahvalan za moju porodicu, danas i svaki dan", napisao je ispod fotografije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije