Kćerke legendardnog glumca izgledom ostavljaju bez daha

0
Radiosarajevo.ba
Kćerke legendardnog glumca izgledom ostavljaju bez daha
Foto: Instagram / Kćerke legendardnog glumca

Kćeri legendarnog akcijskoj glumca Sylvestera Stallonea, 22-godišnja Sistine, 24-godišnja Sophia i 18-godišnja Scarlet prava su atrakcija gdje god bile, a svojim pojavama uspješno zasjenjuju slavnog oca.

To im naročito polazi na plažama, gdje osvajaju u minijaturnim bikinijima i pokazuju svoja besprijekorna tijela, a njima se vole pohvaliti i na društvenim mrežama.

Njihovi obožavatelji zaključili su da su ljepotu naslijedile od majke Jennifer Stallone, nekadašnje manekenke s kojom je glumac u braku od 1997. godine.

Za razliku od njega, supruga i kćerke nisu opsjednute estetskim zahvatima

Sistine je odlučila krenuti očevim stopama pa je na filmskom platnu debitirala 2019. godine u hororu "Pakao pod morem 2", ove je godine snimila i film "Ponoć u Switchgrassu", a okušala se i u modnom svijetu poput majke, piše Dnevnik.hr.

Sophia je studirala komunikacije na Univerzitetu Južne Kalifornije, a otvoreno je progovorila o operaciji srca na kojoj je bila 2012. godine zbog urođene mane. Zbog toga je posvećena zdravom načinu života i prehrani, no nakon operacije život joj je postao znatno lakši.

Scarlet je najmlađa od sestara i miljenica je porodice, a aktivno se bavi atletikom i Sylvester se često hvali njezinim uspjesima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije