Glumica se skinula u 88. godini, fanovi u transu zbog njenih nogu

3
Radiosarajevo.ba
Glumica se skinula u 88. godini, fanovi u transu zbog njenih nogu
FOTO: EPA / Joan Collins

Legendarna holivudska glumica Joan Collins (88) uživa sa 32 godine mlađim suprugom Persyjem Gibsonom (56) u čarima ljeta u ekskluzivnom ljetovalištu San Trope.

Glumica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s odmora nakon čega je nastao potpuni haos.

Collins je pozirala u društvu svog muža na luksuznoj jahti, a ono što je oduševilo njene pratioce i fanove jesu njene zgodne noge. Mnogi ne mogu da vjeruju da glumica u 88. tako dobro izgleda, kao i činjenicom da može da se pohvali vitkim, zategnutim nogama bez trunke celulita.

Blistala je u kratkoj bijeloj haljinici sa sportskim šeširom na glavi.

"Izgledaš zaista nevjerovatno, Joan", "Neprolazno elegantna", "Izgledate zapanjujuće", "Wow, kakve noge", "Dajte nam savjet kako da dođemo do takvih nogu", "Ovo su najbolje noge Hollywooda, a imate 88", samo su neki u nizu komentara oduševljenih pratilaca.

Glumica uživa u San Tropeu - undefined

Foto: Instagram

Inače, legendarna 88-godišnjakinja tvrdi da je tajna njene mladolikosti to što je izuzetno razumna i veoma disciplonovana.

"Nikad se ne prejedam. Jedem samo polovinu onoga što mi je na tanjiru, ali zato ne uskraćujem sebi ništa. Popijem i malo vina, pojedem desert, tost, zasladim kafu. Imam i malo sreće. Trudim se da sam uvijek dovoljno naspavana i uvijek koristim hidrantnu kremu, kremu sa zaštitnim faktorom i noćnu kremu", ispričala je svojevremno Collins.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije