Poznata glumica završila u bolnici uslijed teške zaraze COVID-om

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica završila u bolnici uslijed teške zaraze COVID-om
Foto:PrtSc/Instagram / Stephanie Davis

Bivša glumica Hollyoaks Stephanie Davis, provela je vikend u bolnici u užasnim bolovima od posljedica koronavirusa.

Ova 28-godišnjakinja primljena je u petak rano u bolnicu i podijelila niz videozapisa iz svog bolničkog kreveta, gdje je bila na tabletama protiv bolova te s maskom za kisik, prenosi BBC.

Njen PR je rekao da Davis nije vakcinisana zbog alergija i rizika od anafilaksije, te da je također izložena velikom riziku zbog astme.

Davis je glumila ulogu zvanu Sinead O'Connor u seriji Channel 4 od 2010. do 2019. godine, a poznata je i po tome što se pojavila u BBC-jevoj potrazi za talentima Over the Rainbow, kao i po učešću u Celebrity Big Brotheru.

"Sinoć me malo boljela glava i sinusi prije spavanja i sinusi, a probudila sam se mnogo bolesna te sam morala nazvati hitnu pomoć", izjavila je Davis na snimku koji je objavila na Instagram profilu.

"Testirala sam se i pozitivna sam na COVID. Osjećam se jako slabo. Jako me boli. O, Bože, ovo je užasno. To se dogodila tako brzo. Probudila sam se i nisam se mogla pomaći".

"Molim vas, budite sigurni, nosite maske, perite ruke. Ovo je užasno", poručila je svojim fanovima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije