Poznata glumica Nataša Janjić završila u bolnici: Ljekari je hitno operisali

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica Nataša Janjić završila u bolnici: Ljekari je hitno operisali
Autor: Dražen Breitenfeld/Tportal.hr / Nataša Janjić i Joško Lokas iz sretnih dana

Pozorišna, televizijska i filmska glumica Nataša Janjić putem društvenih mreža obavijestila je prijatelje da se nalazi u bolnici u Splitu nakon što je završila na hitnoj operaciji bubrežnog kamenca.

Tokom nedjelje objavila selfie iz bolničkog kreveta i pojasnila što se dogodilo.

“Ono kad se mama i tata spuste na more…. Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida- servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor….

Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!!

Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale”, napisala je Janjić na svom Instagram nalogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije