Poznata srbijanska glumica čeka četvrto dijete?

3
Radiosarajevo.ba
Poznata srbijanska glumica čeka četvrto dijete?
Foto: Instagram / Mirka Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevjenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, navodno ponovo čekaju bebu - četvrti put.

Lijepa glumica je navodno u petom mjesecu trudnoće, a sreć+tne vijesti su podijelili sa članovima svojih porodica, pipe Mondo.rs

I jedno i drugo su željeli još nasljednika, a glumica i u drugom stanju radi punom parom, kao što je to činila i tokom prethodnih trudnoća.

Ona i Vujadin se uskoro iz Ljubljane vraćaju u Beograd, jer počinje fudbalska pauza, a glumica će ljeto provesti uglavnom radno. Počinje snimanje nove serije, a pored toga vodi računa i o troje djece.

Mirka je i ranije govorila kako bi voljela ponovo da se ostvari kao majka.

"Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke. Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim", rekla je prije nekoliko mjeseci.

Inače, Mirku Vasiljević mnogi pamte po ulozi u popularnoj seriji Ljubav, navika, panika

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije