Glumica Rebel Wilson poručila da ima loše vijesti

0
Radiosarajevo.ba
Glumica Rebel Wilson poručila da ima loše vijesti
Foto: Instagram / Pokazala novi izgled

Slavna glumica Rebel Wilson na svojim društvenim mrežama poručila je da ima loše vijesti. Zvijezda "Pitch Perfect" kazala je da je morala sa svojim pratiocima podijeliti te vijesti, kako bi joj bilo lakše.

"Suosjećam sa svim ženama koje se bore s plodnošću. Svemir djeluje na misteriozne načine i ponekad sve to nema smisla, ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz sve tamne oblake", poručila je Wilson.

U novembru 2020. glumica koja je drastično smršala otkrila je da joj je u prošlosti dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika, hormonalni poremećaj koji može uzrokovati debljanje i otežati reprodukciju ženama.

"Počela sam se debljati kad sam imala oko 20 godina. Imala sam nešto što se zove PCOS - sindrom policističnih jajnika i brzo sam se udebljala. To je samo hormonska neravnoteža i obično se debljate i to se tako pokazalo kod mene", kazala je Wilson u jednom od svojih intervjua.

Kazala je i to da se ponekad osjeća tužno, piše CNN.

"Tek sada kada navršavam 40 godina, više sam svjesna važnosti zdravlja i razmišljam o zasnivanju porodice", iskrena je glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije