Severina najavila šta joj slijedi nakon borbe za skrbništvo: 'Nažalost, spadam u takve'

3
Radiosarajevo.ba
Severina najavila šta joj slijedi nakon borbe za skrbništvo: 'Nažalost, spadam u takve'
Foto: Instagram / Severina

Pjevačica Severina Vučković oglasila se na društvenim mrežama nakon što je splitski Županijski sud ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno'.

Naime, ova odluka znači da će pjevačica provoditi dvije sedmice sa svojim sinom, a opet dvije sedmice odlazi kod oca.

Vezano za tu temu, pjevačica se oglasila na Instagramu uz iscrpan tekst.

Filantrop, oficir, pisac, predavač: Otvorena izložba "Vaš Jovan, Bosanac i Hercegovac sa dna kace"

Filantrop, oficir, pisac, predavač: Otvorena izložba "Vaš Jovan, Bosanac i Hercegovac sa dna kace"

"Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i protekle četiri sedmice (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svako ko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom.

Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jeste podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država - svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dvije sedmice, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na 'normalne', na 'bolesnike u društvu', koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini 'bolesnici našeg društva' su oni koji 'drugačije' javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…", napisala je Severina na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije