Oglasila se Severina nakon što joj je sud vratio sina i otkrila koje će korake dalje poduzeti

1
Radiosarajevo.ba
Oglasila se Severina nakon što joj je sud vratio sina i otkrila koje će korake dalje poduzeti
Foto: Printscreen / Severina

Splitski Županijski sud je 6. februara ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno'.

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije", govori Severina nakon odluke te dodaje:

"Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta sedmično po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sistem lopta, žrtava sustava i institucija, 'moćnih i nemoćnih žena i ženica'", dodala je pjevačica.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Severini sin i menadžer Tomica trenutno u Istri slave rođendane.

"Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…", rekla je Severina za 24sata.

Podsjetimo, Vrhovni sud Hrvatske ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu je prije dvadeset dana Aleksandra (12), kojeg je pjevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovno povjerio ocu. No, Županijski sud je ponovio svoju raniju odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije