Sestra pjevača Aarona Cartera otkrila mračnu tajnu: Mislim da mi je zbog ovoga većina porodice umrla

0
Radiosarajevo.ba
Sestra pjevača Aarona Cartera otkrila mračnu tajnu: Mislim da mi je zbog ovoga većina porodice umrla
Foto: Printscreen / Angel Carter Conrad

Angel Carter Conrad, sestra pokojnog pjevača i repera Aaron Cartera i zvijezde Backstreet Boysa Nicka Cartera, dala je izuzetno iskren odgovor nakon što su je pitali zašto misli da su troje od četvero njene braće i sestara umrli mladi.

Njen blizanac Aaron preminuo je 2022. godine nakon što se utopio zbog posljedica uzimanja alprazolama (oblik Xanaksa) i udisanja difluoroetana.

Imao je 34 godine.

Ivica Puljić: 'Na sastanku u UN-u danas nije određen datum glasanja rezolucije o Srebrenici'

Ivica Puljić: 'Na sastanku u UN-u danas nije određen datum glasanja rezolucije o Srebrenici'

Ali on nije jedini brat Carter koji je umro od posljedica droge.

2012. godine, Leslie Carter je umrla od predoziranja u dobi od 25 godina.
I, upravo prošle godine, Bobbi Jean Carter je umrla u dobi od 41 godine od "intoksikacije zbog kombiniranih efekata fentanila i metamfetamina".

Emma Stone se požalila da bi voljela da je zovu pravim imenom

Emma Stone se požalila da bi voljela da je zovu pravim imenom

U iskrenom razgovoru s Gayle King na CBS Mornings, Angel je brutalno iskrena o razlozima zašto misli da je toliko njene braće i sestara umrlo mlado.

Kada ju je King pitala o njenim preminulim bratovima i sestrama, rekla je: "Ovdje svakako postoji problem disfunkcije koji je generacijski, ali što se tiče odrastanja, bilo je vremena kada smo bili jako bliska porodica. Bilo je puno ljubavi. Ali istovremeno je bilo puno haosa".

"Samo svađe. Moji roditelji su se stalno svađali. Samo disfunkcija u kući. Bez granica. Bez stabilnosti. Niko s kim bih mogla razgovarati. Činilo se kao da, ako imam neki problem, stvarno ne mogu računati na svoje roditelje".

Također je primijetila da je slava doprinijela disfunkciji u njenoj porodici.

Nick je postigao globalni uspjeh sa Backstreet Boysima u 1990-ima, a Aaronov singl I Want Candy bio je veliki hit 2000. godine.

"Mislim da je to sve promijenilo, iskreno," rekla je.

"Nick je u Backstreet Boysima od kada sam imala četiri ili pet godina. Dakle, jako dugo vremena. Mi smo bili porodica bez novca. Dolazili smo iz sjevernog dijela New Yorka. Moji roditelji su bili siromašni. I nikad prije nisu vidjeli ništa slično.

"Dakle, kad je novac počeo dolaziti, to je promijenilo dinamiku jer je novac postao pokretačka sila."

Angel je ranije otkrila da je njena porodica "probala sve" kako bi pomogla svom bratu Aaronu prije njegove tragične smrti, ali su na kraju izgubili nadu.

Sada, ona se nada da će prekinuti taj obrazac sa svojim vlastitim djetetom.

"Aaron nije imao svoju nevinost," rekla je. "Radio je kao odrasla osoba od vrlo mlade dobi. A on jednostavno želio biti kod kuće", javlja Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije