Emma Stone se požalila da bi voljela da je zovu pravim imenom

0
Radiosarajevo.ba
Emma Stone se požalila da bi voljela da je zovu pravim imenom
FOTO: Facebook / Emma Stone

Emma Stone je poznata glumica koja je nastupala u mnogim filmovima, a najpoznatiji su komedije Easy A i The House Bunny.

Kao i većina poznatih ljudi u ovim branšama, oni dobijaju pseudonime ili umjetnička imena po kojim budu poznati široj javnosti. Emma Stone je osoba koja je primjer toga.

Emmino pravo ime je Emily i u jednoj emisiji je izrazila želju da promjeni to. Rekla je da bi voljela da je i šira javnost oslovljava sa njenim pravim imenom. Dodala je da joj je to neobično jer njeno prezime je pravo, ali je problem u njenom imenu.

Sarajevski učenici zablistali na matematičkoj olimpijadi i donijeli tri medalje u BiH

Sarajevski učenici zablistali na matematičkoj olimpijadi i donijeli tri medalje u BiH

Glumica je dodala da je kao djevojčica htjela da je oslovljavaju sa Emma jer je bila fan ženskog pop sastava Spice Girls. Sa obzirom da je bila plava, njena preferenca za ime dolazi od toga da je htjela biti poznata po imenu pjevačice iz istoimenog benda Emmi Bunton.

Dodala je kako joj to kasnije počinje sve više i više smetati i da bi čak voljela da je fanovi koji je sretnu na ulici oslovljavaju sa Emily.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije