Selena Gomez i Justin Bieber ponovo dali šansu ljubavi

Radiosarajevo.ba
Selena Gomez i Justin Bieber ponovo dali šansu ljubavi
Već dugih sedam godina iskrice između mladih muzičara ne prestaju frcati.

Nakon mnogih prekida koja su pratile i brza pomirenja Selena Gomez i Justin Bieber su, ako je suditi po intenzivnom druženju posljednji dana, ponovno odlučili dati šansu svojoj ljubavi. 

Prije nekoliko dana Selena Gomez prekinula je višemjesečnu romansu sa slavnim r'n'b muzičarom Alebom Tesfayeom, poznatijim pod umjetničkim imenom The Weeknd, a sada je već gledamo sretnu i nasmijanu u zagrljaju bivše ljubavi Justina Biebera.

"Prekid je bio međusobni dogovor. U posljednje vrijeme jako su se udaljili zbog posla. Abel naglasak uvijek stavlja na posao i nije fokusiran na ljubav, pa je Seleni bilo jako teško zadnjih mjeseci dok ga je pratila na turneji", rekli su prije nekoliko dana izbori bliski Seleni Gomez i odbacili šuškanja da se prekid dogodio zbog Justina, no najnovije fotografije upućuju na suprotno jer pjevačica se ne odvaja od njega.

Po svemu sudeći, izgleda kako su bivši ljubavnici po ko zna koji put odlučili dati šansu ljubavi, koja traje još od djetinjstva. Američki paparazzi u utorak su ih uhvatili u vrlo bliskom druženju, a skupa su uživali u zabavnoj vožnji biciklima po Los Angelesu.

Oboje u vrlo ležernim, sportskim izdanjima nakon višesatne vožnje, zaustavili su se ispred omiljenog kafića te su odlučili predahnuti. U jednom trenutku tokom šetnje 25-godišnjakinja je naslonila glavu na Justina, koji ju je potom zagrlio.

Ovakvim ponašanjem samo su potvrdili ionako sve glasnija šuškanja da su obnovili vezu koja je već nekoliko puta bila na kušnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije