J.Lo progovorila nakon 14 godina: Bila sam uništena i mislila da sam kriva

Radiosarajevo.ba
J.Lo progovorila nakon 14 godina: Bila sam uništena i mislila da sam kriva
FOTO: Facebook / Jennifer Lopez
Na naslovnici magazina Vanity Fair za decembar, našao se jedan od najpoznatijih parova današnjice - Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez.

Osim priče o njihovoj ljubavi, latino diva otkrila je i neke detalje iz svoje prošlosti, kada joj je karijera krenula nizbrdo, a paralelno je raskinula zaruke s kolegom Benom Affleckom.

Kada je 2003. godine s Benom Affleckom snimila film Gigli, karijera joj je krenula nizbrdo. Paralelno s tim, prekinula je i zaruke s njim, o čemu javnost nije prestajala brujati. 14 godina kasnije, u intervjuu za Vanity Fair, čiju naslovnicu za decembar krasi zajedno s novom ljubavi, bivšom zvijezdom bejzbola Alexom Rodriguezom, 48-godišnja latino diva prisjetila se tih najtežih trenutaka. 

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Jennifer Lopez otkrila je da je bila jako loše psihički.

"To je bio grozan period. Bila sam uništena. Preispitivala sam sebe, pitala se trebam li uopće više glumiti. Mislila sam da sam ja kriva za sve, da sam loša u tome što radim", otkrila je za Vanity Fair te dodala kako je dodatno situacija pogoršana prekidom zaruka popularnog para, kojeg su mediji prozvali Bennifer, što je bila kombinacija njihovih imena.

"Naša veza urušila se i to pred očima cijelog svijeta. Trebalo mi je dvije godine da krenem ispočetka."

I zaista, u doba kada su prekinuli zaruke, a ona mu je vratila zaručnički prsten s ružičastim dijamantom, mediji su iz minute u minutu izvlačili nove detalje njihovog prekida.

Nakon Gigli dobijala je uloge, a karijera je i dalje imala svoje uspone i padove. Kada su je 2010. godine pozvali da bude članica žirija u showu American Idol, Jennifer priznaje kako niko iz njenog tima nije želio da preuzme tu ulogu.

"Ja sam osjećala da imam nešto za ponuditi, a negdje duboko u sebi sam mislila: 'Možda će me ljudi napokon upoznati na pravi način'. U realityju ne možeš sakriti ko si zapravo, isplivat će na površinu ako nešto skrivaš."

Uz sve ovo, Lopez je priznala kako je u mlađim danima na samu sebe vršila pritisak da sve što radi mora biti savršeno. Da je bilo tako, magazinu je potvrdila i njena prijateljica, glumica Leah Remini, koja je rekla:

"Uvijek se trudi dokazati - u svojim vezama, želi biti bolji prijatelj, bolja kći, bolja majka i bolja osoba."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije