Ljubav slavnih: Lady Gaga po drugi put rekla "da"

Radiosarajevo.ba
Ljubav slavnih: Lady Gaga po drugi put rekla "da"
Ovo je drugi put da je Lady Gaga rekla "da".

Tridesetjednogodišnja pjevačica Lady Gaga, pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta, posljednjih se mjeseci povukla iz javnosti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, a više ne skriva kako joj je velika podrška u takvim trenucima novi dečko, a navodno i zaručnik. 

Kako se šuška, poznati holivudski agent Christian Carino, s kojim je prvi put viđena u januaru ove godine, kleknuo je pred svoju odabranicu još prošloga ljeta, no službene potvrde nema. 
 
Sve što se zna jest kako je pjevačica na nedavnom koncertu javno zahvalila svom dečku na bezuvjetnoj podršci u teškim trenucima riječima:
 
"Najbolja stvar kod ljubavi je što imaš nekoga da te uhvati kada padaš." 
 
Podsjetimo, prije Christiana, Gaga je bila zaručena s holivudskim ljepotanom Taylorom Kinneyjem koji ju je osvojio nakon što je bio glavna muška zvijezda njenog spota, a prije dvije godine, Taylor ju je zaprosio prekrasnim dijamantnim prstenom u obliku srca. 
 
Iako se šuškalo kako se par 2016. godine razišao jer je on imao aferu s glumicom Lauren Cohan, dio obožavatelja još uvijek žali za njim. No, najbitnije je da je pjevačica sretna jer, na kraju dana, to je samo njen život. 
 
 
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije