Savršena linija kao u danima najveće slave: Naomi je veliki zagovornik biljne prehrane

0
Radiosarajevo.ba
Savršena linija kao u danima najveće slave: Naomi je veliki zagovornik biljne prehrane
Foto: Facebook / Naomi Campbell

Crna pantera, popularni nadimak iza kojeg stoji planetarno popularni supermodel, Naomi Campbell, i dalje ne prestaje mamiti poglede javnosti. Ova je Britanka uz poznate Cindy Crawford, Lindu Evangelistu i Claudiju Schiffer, 80-ih i 90-ih pokorila mnoge modne piste.

I ne samo to, postala je prvi crni model koji se 1988. pojavio na naslovnici francuskog Voguea. Mnogi je osim pojavljivanja u modnim časopisima, videospotovima i tv serijama pamte i po kontroverzama.

Naomi je naime poznata i kao osoba s kratkim fitljem pa tako pamtimo incident bacanja mobitela u asistenticu, pljuvanja i vrijeđanja policajca... No, ova temperamentna žena ima i svoju plemenitu stranu u koju ubrajamo razne humanitarne akcije u kojima je sudjelovala ili ih organizirala.

Automobil uletio u terasu kafića u Parizu: Jedna osoba poginula, dvije su u kritičnom stanju

Automobil uletio u terasu kafića u Parizu: Jedna osoba poginula, dvije su u kritičnom stanju

Naomina popularnost i dalje ne jenjava, a mnoge i dalje intrigira njezin besprijekoran izgled. Tačnije, njezino vretensato isklesano tijelo. Ova majka kako i sama ističe, vrlo aktivne četverogodišnje djevojčice i osmomjesečnog dječaka i dalje izgleda kao da je vrijeme stalo.

To su potvrdile i nedavne fotografije s odmora na Ibizi gdje na jahti uživa u društvu prijateljica, glumica Eize González i Michelle Rodriguez. Naomi je doslovno zasjajila u zlatnom bikiniju pokazujući svoju fantastičnu figuru. 

Šta Naomi jede?

Posvećenost zdravlju za ovu je manekenku iznimno važan dio rutine od kojeg ne odustaje. Još je 2014. u intervjuu za Harper‘s Bazzar US izjavila kako ustaje u pet ujutro, a potom odmah hidrira tijelo ispijajući vruću vodu s limunom i probioticima. Ne voli kafu, međutim, uživa u ispijanju biljnih čajeva. Ova muza i ima privatnog kuhara koji je uz nju već desetljećima te priprema vegetarijanske obroke. Naomi je naime zagovornik takozvane plant-based prehrane koja obuhvata konzumaciju one hrane koja potječe isključivo iz biljnih izvora, poput voća, povrća, žitarica, mahunarki, orašastih plodova i sjemenki. Osim toga, izbjegava prerađenu hranu i nezdrave grickalice.

Vježbanje

Kao i s prehranom, Naomi je dosljedna i kad su treninzi u pitanju što nedvojbeno pomaže u održavanju njezine putene građe. Režim vježbanja uključuje kombinaciju kardio vježbi i vježbi snage, a voli ukomponirati i pilates te satove joge. Ipak, kako bi ove rutine bile učinkovite i prilagođene njezinim potrebama, Naomi i u ovom području koristi znanje i pomoć struke, odnosno trenera. Zanimljivo je i njezino nedavno pojavljivanje u večernjem showu Jimmyja Fallona kada je pokazala fantastično znanje u stepu. Sve navedeno doprinosi Naominoj čvrstoći i ljepoti.

Filantrop

Da joj je osobni rast itekako važan ova žena potvrđuje ne samo pazeći na prehranu i tjelovježbu već puneći se i dajući kroz razne aktivnosti. Ova je filantropkinja poznata i po humanitarnim angažmanima, među kojima su nam poznatiji oni nakon potresa na Haitiju i uragana Katrine, također je dugi niz godina sudjelovala u akcijama pomoći za oboljele od raka, djecu u Južnoj Africi i ostalim akcijama. Osim toga, Naomi voli čitati. Među knjigama koje joj održavaju mentalno i emocionalno blagostanje, posebno ističe one iz područja duhovnosti i osobnog rasta, piše Živim.

Surogat majčinstvo

Campbell se nikad nije udavala, međutim, poznate su njezine veze sa slavnima, uključujući glumca Roberta De Nira, boksača Mikea Tysona i biznismena Flavija Briatorea. Kćer koju je dobila 2021., a potom 2023. i sina ostvarila je putem surogat majčinstva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije