Sandra Bullock o borbi s PTSP-om: "Mislila sam da ću umrijeti..."

0
Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock o borbi s PTSP-om: "Mislila sam da ću umrijeti..."
Facebook / Slavna glumica je ostala bez važne podrške

Glumica Sandra Bullock je u emisiji Red Table Talk koju vode Jada Pinkett Smith, Willow Smith i Adrienne Banfield-Norris pričala o anksioznosti i PTSP-ju s kojima se počela boriti nakon što joj je 2014. godine provaljeno u dom.

Promjenu u njenom zdravstvenom stanju je uz provalu uzrokovao niz događaja, u kratkom vremenu je njen usvojeni sin Louis imao epileptički napad i visoku temperaturu pa je Sandra mislila da umire, priznala je.

Nekoliko dana kasnije ju je ugrizao otrovni pauk. Ubrzo joj je počela opadati kosa, što joj je, kaže, bio znak da nešto nije u redu.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

"Nakon što se dogodila ta provala, morala sam samoj sebi reći - ako se ne izvučem iz ovoga, umrijet ću", ispričala je Sandra u emisiji. Uskoro je potražila stručnu pomoć i krenula na psihoterapije.

U razgovoru s Jadeom, Willow i Adrienne, Sandra je pričala i o provali. Kako su tada prenosili mediji, glumica je tokom noći u julu 2014. godine čula glasno lupanje u vlastitom domu. Kad je ustala da zaključa vrata spavaće sobe, u hodniku je ugledala Joshuu Corbetta u tamnoj odjeći.

"U moju je kuću provaljeno dok sam bila u njoj. Skrivala sam se u ormaru i govorila sama sebi - ovo neće dobro završiti. U ormaru sam, to mi neće pomoći", rekla je glumica.

Dodala je da te noći njen sin Louis nije bio kod kuće zbog čega je vrlo zahvalna.

"Bila je to jedna od onih noći kad Louis nije bio sa mnom. Te večeri je naša dadilja rekla da će ga odvesti u svoj stan koji se nalazio blizu naše kuće jer ja sam trebala doći kući kasno", ispričala je Sandra.

Istaknula je i da nakon tog incidenta više nikad nije mogla biti sama po noći.

"Nakon provale nisam više nikad bila ista. Raspala sam se. Od te večeri više nisam mogla biti sama", dodala je Sandra.

Joshua Corbett je godinama bio opsjednut Sandrom Bullock. Kada ga je te noći uhapsila policija, pronašli su ga s pismom dugačkim na dvije stranice, u kojem je iskazivao ljubav prema glumici. Iz pisma je bilo jasno da je Corbett duže vrijeme promatrao glumicu jer je u njemu komentirao kad je dolazila i odlazila od kuće.

Nakon što je 2017. godine pušten iz ustanove za mentalno zdravlje, dobio je trajnu zabranu prilaska glumici. No godinu dana kasnije se ubio nakon petosatnog sukoba s policijom. Sandra je u Red Table Talku rekla da je "Joshuu iznevjerio sistem."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije