Sandra Bullock prvi put javnosti pokazala svoju kćerku Lailu

Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock prvi put javnosti pokazala svoju kćerku Lailu
Foto: Instagram / Sandra Bullock

Glumica Jada Pinkett Smith, zajedno sa svojom mamom Adrienne Banfield-Norris te kćerkom Willow Smith je prije dvije godine pokrenula talk-show Red Table Talk. Tri generacije tako razgovaraju o mnogim temama te im se pridružuju i gosti.

Zbog mjera zaštite koje su donesene zbog koronavirusa emisije se odvijaju preko video poziva. U posljednjoj emisiji Jada je kao gošću pozvala glumicu Sandru Bullock (55), ali i medicinsku sestru April.

Niko nije ni slutio kakvo je iznenađenje pripremila Sandra za sve gledatelje. Naime, usred razgovora Sandra je pozvala svoju osmogodišnju kćerkicu Lailu da joj se pridruži, a razlog tome je bila poruka koju je malena imala za April.

Preslatka Laila zahvalila se medicinskoj sestri za sav trud i težak rad koji je uložila tokom pandemije koronavirusa, ali joj je i poručila da pazi na sebe. Malena je raznježila sve, a Sandra je rekla kako je Laila njena superjunakinja koja će zaštiti cijelu porodicu. 

Inače, ovo je prvi put da je Sandra pokazala kćerkicu u javnosti u pet godina koliko je prošlo od njenog posvojenja. Osim Laile, Sandra je 2010. godine posvojila i dječaka, danas 10- godišnjeg Louisa.

U jednom intervjuu, Sandra je izjavila kako su joj posvojenja bila najbolje odluke koje je donijela u životu. Glumica ne voli iznositi puno iz privatnog života u javnosti, a dugo je skrivala i da je u sretnoj vezi s fotografom Bryanom Randallom od 2015. godine.

Iza Sandre je i brak sa motociklistom Jessejem Jamesom u kojem je bila od 2005. do 2010. godine, a razveli su nakon što ju je prevario.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije