Sandra Bullock: Oskarovka prolazi kroz teško životno razdoblje

Radiosarajevo.ba
Sandra Bullock: Oskarovka prolazi kroz teško životno razdoblje
Facebook / Slavna glumica je ostala bez važne podrške

Poznata Oskarovka Sandra Bullock na jednom događaju u Los Angelesu pred svima se u govoru dotaknula tužnog razdoblja kroz koji prolazi posljednjih mjesec dana.

"Prije nekoliko sedmica umro mi je otac, a odmah nakon njega uginula su moja dva psa - Poppy i Ruby. Kad uključim televizor ili kompjuter vidim beskrajne tragedije i čini se kao da sada više nego ikada, ako ste žena, morate biti i borac", rekla je vidno potresena Sandra Bullock (54).

Sandrin otac, John W. Bullock, umro je u 93. godini prošlog mjeseca, a njezin dečko, Bryan Randall izjavio je tada za Us Weekly kako je Sandri njezin otac bio je stalan izvor podrške.

Zvijezda filma "Brzina" tuguje zbog gubitaka, ali opet nije htjela propustiti čast i držati govor kolegici Sarah Paulson koja krasi naslovnicu jednog poznatog časopisa.

"Nisam dobro. Ovo su mi jedni od najtežih dana u životu i zato ću govoriti što ne volim kod Sarah", dodala je slavna glumica.

"Ne volim to što ona odjene nešto što je ukrala svojoj baki s kauča i to poveže s iglama, a opet oduševi na crvenom tepihu. Ne volim ni tu njezinu hrabrost i to što je svima inspiracija jer živi po svom. Ne volim ni to što toliko voli i to tako otvoreno i neopterećeno. Ne volim ni njezin trud koji ulaže kad glumi, jer mi nameće da moram raditi još više", našalila se Sandra.

Glumica Sarah Paulson poznata je po tome što je u romantičnoj vezi s 75-godišnjom zvijezdom serije "Dva i pol muškarca" Hollandom Taylorom, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije