Sandri Bullock markantni Brian vratio vjeru u ljubav

Radiosarajevo.ba
Sandri Bullock markantni Brian vratio vjeru u ljubav
Oskarovka Sandra Bullock iza sebe ima sjajnu karijeru no kada je u pitanju ljubav, slavna ljepotica nije imala previše sreće.

No, Čini se kako je slavna glumica napokon našla “onog pravog”.

Nakon propalih veza i zaruka s glumcima Tateom Donovanom, Ryanom Goslingom, Matthewom McConaugheyjom te fudbalerom Troyjem Aikmanom, glumica je izgovorila “sudbonosno da” Jesseju Jamesu, zaljubljeniku u motore te domaćinu showa Monster Garage.

Par je izdržao 5 godina, a u martu 2010. godine izbio je pravi skandal, nakon što se nekoliko žena javilo da je imalo aferu s Jessejem, što je on kasnije i javno priznao te se izvinio ubrzo bivšoj supruzi koja mu nije imala namjeru oprostiti izlete.

“Ako Sandra i djeca ikada skupe hrabrosti da mi oproste ovu sramotu i bol…”, bile su njegove riječi koje su otišle u vjetar, a Sandra je tada ostala sama s posvojenim sinom.

Naime, ona i bivši suprug zajedno su predali papire za posvojenje no nakon razvoda, glumica je odlučila nastaviti s tim te biti samohrana majka.

No glumica nikada nije izgubila vjeru u ljubav pa je 2015. godine u svoj život pustila fotografa Bryana Randalla, s kojim je iste godine posvojila djevojčicu Lailu.

Par je nedavno viđen u javnosti kako izmjenjuje nježnosti nasred ulice, čime su pokazali da se vole kao i prvog dana, a čini se kako je markantni Brian Sandri vratio osmijeh na lice i vjeru u ljubav.

Što se tiče Jessea, on se u martu 2013. godine oženio za profesionalnu vozačicu Alexis DeJoriau no prije toga je mjesecima zabavljao javnost turbulentnom vezom s tattoo majstoricom Kat Von D s kojom je čak bio i zaručen no ona ga je kasnije javno optužila za varanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije