Slavni glumac osvojio Sandru Bullock gestom o kojem sanjaju mnoge žene

1
Radiosarajevo.ba
Slavni glumac osvojio Sandru Bullock gestom o kojem sanjaju mnoge žene
Print Screen / Kean Reeves i Sandra Bullock

Sandra Bullock ispričala je anegdotu koju je doživjela s miljenikom ženske publike Keanuom Reevesom i tom prilikom otkrila da ju je oduševila glumčeva gesta zbog koje se zaljubila u njega.

Sandra Bullock prisjetila se anegdote koju je doživjela prije 25 godina s kolegom Keanuom Reevesom.

Glumica je u intervjuu za Esquire ispričala kako je jednom prilikom kolegi otkrila da nikada nije probala tartufe, a ni šampanjac.

Čović: Dobio sam prijedlog izmjena Izbornog zakona koji je pripremila Trojka. Nećemo to razmatrati

Čović: Dobio sam prijedlog izmjena Izbornog zakona koji je pripremila Trojka. Nećemo to razmatrati

Nije imala pojma što će se dogoditi. Naime, nekoliko dana kasnije Kean je na motoru stigao ispred njene kuće, sa cvijećem, šampanjcem i tartufima u ruci.

"Samo sam mislio da želiš probati šampanjac i tartufe, da vidiš kakvi su", rekao joj je tad, piše Story.hr.

Bila je to gesta na koju je Sandra 'potpuno pala'. Glumica je 2018. priznala da se zaljubila u Reevesa dok su zajedno snimali film "Brzina", no da je mislila da joj to nije uzvraćeno.

No, nešto kasnije Keanu je potvrdila da je to zapravo bilo obostrano, ali da ona o tome nije imala pojma.

"Nije ni znala da sam zaljubljen u nju", rekao je.

Keanu Reeves je, inače, jedan od najomiljenijih i najuspješnijih holivudskih glumaca, ima milione obožavatelja zbog svoje jednostavnosti i pristupačnosti.

Uvijek rado razgovara s obožavateljima koji mu prilaze na ulici, paparazzi su ga često znali uslikati kako se druži s beskućnicima i ne živi u skupocjenoj vili, iako ima milione.

Također, uvijek nosi gotovo iste, ležerne odjevne kombinacije zbog čega su ga neki znali kritizirati da izgleda kao beskućnik, a nerijetko je donirao dijelove svojih milionskih honorara u dobrotvorne svrhe. Upravo zbog takvog ponašanja je osvojio naklonost javnosti i bio je proglašen najljubaznijom holivudskom zvijezdom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije