Glumački par godinama slavi 25. septembar: Rijetki se mogu ovako pohvaliti

0
Radiosarajevo.ba
Glumački par godinama slavi 25. septembar: Rijetki se mogu ovako pohvaliti
Foto: EPA-EFE / Michale Douglas i Catherine Zeta-Jones

Slavni glumci Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su se upoznali 1998. godine na filmskom festivalu u Deauvilleu. Catherine su rekli da ju Michael želi upoznati, a ona nije znala zašto. Ubrzo su se zaljubili, a između njih je tačno 25 godina razlike.

Poznati supružnici, ali i holivudski glumci Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas danas slave rođendane. Naime, njih dvoje su jedni od rijetki koji se mogu pohvaliti da imaju rođendan isti dan kada i ljubav njihova života. Catherine će napuniti 52 godine, a Michael 77 godina.

Da ljubav ne poznaje granice govori činjenica da je između ovog para razlika od čak 25 godina, no oni zadnja dva desetljeća 'svoj sretan dan' slave zajedno, što će zasigurno i nastaviti u godinama koje slijede.

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

Koncert Sarajevske filharmonije: Publiku očarala njemačka violinistica Mira Foron

Podsjećamo, Catherine su rekli da ju Michael želi upoznati, a ona nije znala zašto. Bili su zajedno na večeri organiziranoj povodom premijere filma 'Zorro' i Catherine je imala puno obveza pa ju je Douglas zamolio da mu se kasnije pridruži na piću u hotelskom baru.

"Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao: 'Znaš, ja sam otac tvoje buduće djece.' Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla: 'Znaš, čula sam puno stvari o tebi i vidjela puno toga, stoga mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć", ispričao je jednom prilikom Douglas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije