Video / Michael Douglas otkrio posljednje riječi umirućeg oca Kirka: Baš to mi je rekao!

15. 02. 2020. u 08:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Holivudski glumac Michael Douglas je otkrio posljednje riječi koje mu je kazao nedavno preminuli otac Kirk Douglas.

Tvrdi da mu je otac na samrti rekao da treba glasati za Michaela Bloomberga na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi Jutarnji list.

Mlađi Douglas je to rekao govoreći na skupu koji se održao u Madisonu u Wisconsinu u subotu, u sklopu Bloombergove kampanje, i to samo nekoliko dana nakon smrti Kirka Douglasa, koji je preminuo u 103. godini, piše britanski Independent.

Preminuo je legendarni glumac Kirk Douglas

Snimka tog govora objavljena je na Instagram profilu Bloombergove kampanje Mike2020. Na snimci se čuje kako Douglas zahvaljuje okupljenima na tome što su slali dobre želje i molili za njegovog oca.

Zatim se čuje kako Douglas govori da je njegov otac nedugo prije smrti hvalio Bloomberga kao predsjedničkog kandidata.

"Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može'", rekao je Douglas, a okupljeni su na to počeli klicati.

Bloomberg je jedan od 11 demokrata koji se takmiče za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke na izborima koji će se održati u novembru. U dva mandata bio je gradonačelnik New Yorka, jedan je od najbogatijih Amerikanaca koji u vlasništvu ima medijski konglomerat, ali ankete mu zasad ne daju mnogo šansi.

Kirk Douglas je bio žestok kritičar aktualnog predsjednika Donalda Trumpa.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA