Catherine Zeta-Jones oprostila se od Douglasa emotivnom porukom, oglasio se i Michael

Radiosarajevo.ba
Catherine Zeta-Jones oprostila se od Douglasa emotivnom porukom, oglasio se i Michael
Foto: Instagram / Catherine Zeta-Jones i Kirk Douglas

Popularna glumica Catherine Zeta-Jones oprostila se od svog svekra Kirka Douglasa putem društvenih mreža.

„Mom dragom Kirku, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Čvrsto spavaj“, napisala je ova zvijezda na svom Twitter nalogu, uz crno-bijelu fotografiju nje i Kirka Douglasa.

Kirk Douglas je umro u 103. godini. On i njegova snaha bili su jako bliski, čemu svjedoče i zajedničke fotografije koje je objavljivala.

 
 
 
View this post on Instagram

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Povodom smrti svog oca oglasio se i glumac Michael Douglas.

Kirk Douglas glumio je u desetinama filmova i definirao Zlatno doba Hollywooda, ali njegov sin Michael rekao je da će ga pamtiti jednostavno kao "tatu", piše USAToday.

„Dopustite mi da završim riječima koje sam mu rekao na njegov posljednji rođendan i koje će zauvijek ostati istinite. Tata - toliko te volim i ponosan sam što sam tvoj sin“, naveo je Michael.

Dodao je da je život njegovog oca dobro proživljen i da je ostavio duboki trag u filmu koji će izdržati generacije koje dolaze, ali i u istoriji kao filantrop koji je pomagao ljudima i činio sve što je mogao za mir u svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije