Romantični David Beckham otkrio kako se zaljubio u Victoriju

Radiosarajevo.ba
Romantični David Beckham otkrio kako se zaljubio u Victoriju
Foto: Instagram / victoria i David Beckham

U video zapisu koji je Victorija Beckham (45) podijelila na Instagramu njen suprug David (44) otkriva kako se zaljubio u nju.

U videu koji je modna dizajnerica podijelila na Instagramu, osoba koja se ne vidi pita mladu fudbalsku zvijezdu zašto voli tadašnju pop zvezdu.

"Zbog čega si se zaljubio u Victoriju?" neko je pitao Davida. "Ne mogu da izdvojim jednu stvar, bilo je zbog svega", kaže fudbaler dok se smješka Viktoriji. "Jednostavno sam se zaljubio."

"U mene?", pita Viktorija.

"Da, u tebe, dušo", kaže on i dodaje da je vrijeme da krenu.

"Da li sam dosadna?", pitala je veselo bivša pjevačica grupe Spice girls.

"Ne, dušo, savršena si, ali umoran sam", odgovorio je David pre nego što ga je Victorija zagrlila.

"Tako slatko! Volim te", napisala je dizajnerica u opisu videa.

Njen je muž je odgovorio u komentaru šaleći se na račun svoje odjeće gde ju je upitao zašto mu je dozvolila da se tako obuče.

Par se vjenčao 4. juna 1999. godine u Irskoj. U junu 2019. su proslavili 20. godišnjicu braka objavivši na društvenim mrežama fotografije iz svoje duge veze.

"Eto, 20 godina, pogledajte što smo stvorili! Volim te mnogo", napisao je David, spominjući u objavi i svoju djecu, prenosi Vogue.

Viktorija je također obilježila godišnjicu postavljanjem fotografija koje potvrđuju njihovu ljubav od samog početka do danas.

"Dvadeset godina danas. Puno te volim. Poljupci za Davida", napisala je Victoria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije