Victoria i David Beckham proslavili godišnjicu braka

Radiosarajevo.ba
Victoria i David Beckham proslavili godišnjicu braka
Foto: Instagram / Victoria i David Beckham
Fotografijom proslave 19. godišnjice braka Victoria i David Beckham demantirali su nagađanja svjetskih medija o njihovom razvodu.

Posljednjih dana, posebno zbog toga što žive na dva različita kontinenta – ona u Londonu, a on u Miamiju, šuškalo  se o velikoj bračnoj krizi slavnog para.

Ipak, Beckhamovi su, ako je suditi prema fotografiji objavljenoj na Instagramu, 19. godišnjicu braka proslavili u sreći i ljubavi. 

Fotografija je nastala prilikom romantične večere u Parizu, a Victorija je na svom Instagram Storyju objavljivala kratke video klipove u kojima je pokazala srebrne balone napunjene helijem koje su im djeca poklonila, potom buket bijelih ruža, poklon Davidove majke Sandre, dok je na trećoj otkrila kako će na večeri uživati u vinu Château Lafite Rothschilda iz 1990. godine.

"19 godina…WOW…U ovo doba prije 19 godina bio sam od glave do pete obučen u ljubičasto. Sretna ti godišnjica. Ti si najnevjerovatnija supruga i majka…volim te…," napisao je David Beckham ispod fotografije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije