Razvodi se pjevačica Indira Levak: Krah ljubavi nakon 11 godina

0
Radiosarajevo.ba
Razvodi se pjevačica Indira Levak: Krah ljubavi nakon 11 godina
Foto: Facebook / Indira Levak

Pjevačica Indira Levak otkrila je da se nakon 11 godina braka razvodi i tako šokirala svoje obožavatelje.
 
"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji.

Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", napisala je na društvenoj mreži Instagram popularna pjevačica Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Indira je uvijek naglašavala da je u supruga Miroslava zaljubljena kao i prvog dana, a posvećivala mu je romantične objave na Instagramu. Pjevačici i poduzetnici to je bio drugi brak.

Veliko nevrijeme u dijelu Hrvatske: Ulice potopljene, nastao kolaps na cestama

Veliko nevrijeme u dijelu Hrvatske: Ulice potopljene, nastao kolaps na cestama

Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani. U bračnu luku uplovili su 2014. godine na imanju vinarije Coner nedaleko Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih porodica i bliski prijatelji.

Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom, piše Večernji.

Indira Levak story
Foto: Screenshot / Instagram: Indira Levak story

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije