Danijela Dvornik komentarisala Ellin odnos sa djecom: "Ona je nemajka"

2
Radiosarajevo.ba
Danijela Dvornik komentarisala Ellin odnos sa djecom: "Ona je nemajka"
Foto: Instagram / Danijela Dvornik i Ella Dvornik

Najpopularnija hrvatska influencerica Ella Dvornik djecu ima iz braka s britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom.

Par je u augustu prošle godine obznanio da se razvodi nakon što su zajednički život godinama gradili u Balama u Istri, a Ella i djevojčice ljetne praznike provode u društvu Danijele na otoku Braču.
 
Infleuncerica i udovica Dine DvornikaDanijela Dvornik, prije nekog vremena napustila je užurbanu gradsku vrevu Zagreba i odlučila se za otočki život. Svoj novi dom pronašla je u Sutivanu na Braču gdje provodi i ljetne dane, a sada su joj u posjet došle poznata kćer Ella Dvornik te unuke Bali Dee i Lumi.

Kako Danijela na svojim društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, tako je i ovaj put otkrila kako provodi vrijeme s Ellom i unučicama, ali i kakva je njena kćerka u ulozi majke.

Zoran Zekić za Radiosarajevo.ba: Dugujem veliku zahvalnost navijačima, protiv Spartaka će biti teže

Zoran Zekić za Radiosarajevo.ba: Dugujem veliku zahvalnost navijačima, protiv Spartaka će biti teže

"Uživam sa djecom i djeca sa mnom. Svi zajedno uživamo u njihovoj slobodi. Sutivan je je još ono mjesto gdje djeca uživaju biti djeca u pravom smislu te riječi. Ako nije tako za druge za mene i Ellu još jest.

Sviđa mi se to što Ella ima tako otvoren i jednostavan način sa djecom, ona je ona "nemajka" za današnje pojmove "control freak" majki" otkrila je Danijela uz emotikon koji plače od smijeha pa nastavila: "Ali djeca neizmjerno uživaju u vlastitoj slobodi, djetinjstvu kakvo bi trebalo biti. Oba dvije plivaju samostalno, skaču u more i baš uživaju u morskim radostima.

Nema ljepše nego kad nakon večernje šetnje zapjevaju "Noćno kupanje", što znači da se moramo okupati prije spavanja. A onda ničim izazvane kažu "ti si naša najbolja baka!" Ne postoji nijedan bolji kompliment na svijetu." priznala je ponosna baka uz fotografiju sebe s prozirnim naočalama, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije