Šejla Zonić iznenadila publiku na koncertu Aleksandre Prijović u Brčkom: Zajedno izvele sevdalinku

1
Radiosarajevo.ba
Šejla Zonić iznenadila publiku na koncertu Aleksandre Prijović u Brčkom: Zajedno izvele sevdalinku
Foto: Kolaž / Šejla Zonić gost na koncertu Aleksandre Prijović

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je spektakularan koncert u Brčkom, a događaj je postao još posebniji kada se na pozornici pojavila kao gost iznenađenja Šejla Zonić.

Kada su se obje pjevačice pojavile na pozornici, publika je bila oduševljena. Zonić i Prijović su zajedno izvele sevdalinku Zvijezda tjera mjeseca, a izvedba je izazvala veliki aplauz i ovacije prisutnih.

"Najveći aplauz za Šejlu", kazala je Aleksandra Prijović na početku njihove zajedničke izvedbe, a publika je srdačno pozdravila nastup.

Zloglasna banda džeparoški: U Španiji uhapšeno 20 žena iz BiH

Zloglasna banda džeparoški: U Španiji uhapšeno 20 žena iz BiH

Prijović je tokom koncerta izrazila zahvalnost i divljenje prema Šejli Zonić, rekavši: "Jako sam sretna što postojiš i što se rodio ovakav talent."

Šejla Zonić se, s druge strane, zahvalila Aleksandri na pozivu i podršci, ističući: "Hvala što si me pozvala i ovo mi je ogromna čast."

Nakon zajedničke izvedbe, Šejla Zonić je imala priliku da se predstavi brčanskoj publici i solo nastupom.

Izvela je popularne pjesme Marije Šerifović Nije ljubav to i Imam pjesmu da vam pjevam Lepe Brene, dodatno obogativši večer svojom emotivnom izvedbom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije