U Hrvatskoj nastupio jedan od najboljih košarkaša svih vremena: Nakon bogate karijere postao DJ

0
Radiosarajevo.ba
U Hrvatskoj nastupio jedan od najboljih košarkaša svih vremena: Nakon bogate karijere postao DJ
Foto: Facebok / Shaquille O'Neal

DJ Diesel, poznatiji kao legendarni Shaquille O'Neal, nastupio je prvi put na Forestland festivalu.

Nastupu DJ Diesela prethodio je odličan nastup njegovog sina Mylesa O’Neala koji je dresom hrvatske fudbalske reprezentacije, odnosno Modrićevom desetkom, osvojio srca publike.

O'Nealov tim pojavio se na pozornici već tokom nastupa srbijanskog trepera Devita, i tada već dobila ovacije brojnih partijanera, pišu 24sata

Barack Obama o Bidenovoj odluci: 'Bio je jedan od najuspješnijih američkih predsjednika'

Barack Obama o Bidenovoj odluci: 'Bio je jedan od najuspješnijih američkih predsjednika'

Dres je obukao i DJ Diesel, kojem je na leđima pisalo O'Nealović s brojem 34, a taj broj imao je na dresu tijekom briljantne karijere u Los Angeles Lakersima. 

Nastupom košarkaške legende završilo je 12. izdanje ovog popularnog festivala, a tokom tri dana festivala čarobna šuma Hortus Croatie postala je muzička poslastica za više od 10 hiljada ljudi.

@24sata

Shaquille O’Neil kao DJ Diesel u Forestlandu: Kako vam se sviđa? #24sata #shaquille #shaquilleoneal #dj #diesel

♬ original sound - 24sata

"Ovaj događaj je izuzetno zahtjevan za organizaciju, ali je i jedan od najljepših za organizaciju. Kako smo tu već 12 godina, tako su mnogi i narasli i odrasli uz nas", otkrio je ranije Krešimir Biškup iz organizacije.

Na preko 40 hiljada kvadratnih metara postavljene su tri pozornice, jedna dnevna i dvije festivalske pozornice na kojima je nastupilo 60 izvođača, dvije plesačke skupine te nekoliko MC-jeva.

[ DOBRA VEČER HRVATSKA ] Nakon kiše, nije zasjalo sunce, ali izašao je mjesec i preko 5 000 partijanera plesalo je do...

Posted by Forestland on Sunday, July 21, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije