Prva dama Francuske na inauguraciji oduševila modnom kombinacijom

2
Radiosarajevo.ba
Prva dama Francuske na inauguraciji oduševila modnom kombinacijom
Foto: EPA-EFE / Brigitte Macron oduševila elegancijom

U subotu, 7. maja, u Parizu održana je inauguracija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, čime je nastupio njegov novi petogodišnji angažman na čelu države.

Očekivano, sve oči bile su uprte u izdanje njegove supruge
Brigitte Macron, koja je ponovo bila na visini zadatka, bar kada je riječ o modi.

Prva dama Francuske se za ovu važnu priliku opredijelila za jednostavnu, svedenu, ali veoma moćnu kombinaciju u bijeloj boji koja se lako izdvajala u masi, s obzirom da je većina prisutnih uglavnom izabrala tamne boje.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Brigitte je ostavila snažan, efektan utisak u bijelom elegantnom izdanju, a bijelu haljinu ravnog kroja dužine do koljena ponijela je uz kvalitetan, kraći sako sa naramenicama.

Ona je ovo upotpunila dijamantiskim minđušama, kao i modernim, upečatljivim salonkama u bijeloj boji sa metalnim špicem i vrtoglavo visokim potpeticama. Ovaj model salonki je veoma popularan ove sezone - klasičan je, a opet drugačiji i šik upravo zbog metalnog detalja koji im daje poseban šmek.

Brigitte je svoju bujnu, plavu kosu podigla u nonšalantnu, nisku punđu sa ponekim nestašnim pramenom, a odlučila se za svoj uobičajeni način šminkanja - svetloružučasti ruž i tamne nijanse na kapcima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije