Knjiga koja će uzdrmati Bijelu kuću: U porodici Trump vladaju haotični odnosi

Radiosarajevo.ba
Knjiga koja će uzdrmati Bijelu kuću: U porodici Trump vladaju haotični odnosi
Foto: EPA-EFE / Melania i Donald Trump
Još je tri dana ostalo do izlaska nove knjige 'Fire and Fury: Inside the Trump White House', zbog koje se već danima u Bijeloj kući, ali i u porodici američkog predsjednika Donalda Trumpa ne spava.

Nakon što su u javnost procurili detalji poput onih da Ivanka Trump pretendira na mjesto američke predsjednice, a Donald Trump, u strahu da ga ne otruju, najradije jede u McDonaldsu, sada su se pojavili i nov.

Ovoga puta fokus je stavljen na disfunkcionalni brak Donalda i Melanije Trump. Autor knjige, Michael Wolff tako otkriva kako su supružnici, tokom predsjedničke kampanje, imali periode kada danima nisu komunicirali, iako su živjeli zajedno u luksuznom penthouseu u Trump Toweru.

Donald_Trump_Melania_Trump_EPA1.jpg - undefined

"On i Melania proveli su dosta malo vremena zajedno. Ona često nije niti znala gdje se on u kojem trenutku nalazi, niti se time zamarala", napisao je Wolff te dodao kako se nije interesirala niti za njegov posao.

Njihov brak i odnos bili su itekako zbunjujući za svakog ko je bio dio Trumpove kampanje, no, sudeći po Trumpu, to na kraju nije umanjilo njegov uspjeh i pobjedu.

Milioner, koji iza sebe ima već dva propala braka, s Ivanom Trump i Marlom Maples, navodno je svojim prijateljima rekao kako je napokon našao savršenu formulu za brak - svako radi šta mu odgovara.

Barron, Melania i Donald Trump - undefined

Wolff tako i ne misli te dodaje kako je američki predsjednik često govorio o svojoj supruzi iza njezinih leđa, kada ona ne bi bila prisutna. Često je ponosno, ali s dozom ironije, nazivao ju svojim trofejem.

Sve vezano uz knjigu, Donald Trump i dalje demantira, a putem Twittera jasno je dao do znanja kako autoru iste nikada nije dopustio ulazak u Bijelu kuću, a kamoli da je razgovarao s njime.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije