Bivša cimerka otkrila zašto je Melanijin engleski očajan

Radiosarajevo.ba
Bivša cimerka otkrila zašto je Melanijin engleski očajan
Victoria Silvestedt, bivša cimerica Melanie Trump, neko je ko je poznaje jako dobro - mnogo prije nego je lijepa Slovenka postala svjetski poznata.

Ta je švedska manakenka, koja je nosila titulu Playboy Playmate of the year 1997., upravo te godine živjela s Melanijom u Parizu, prijestolnici mode. Obje su tamo došle kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu manekensku karijeru.

Upravo je Victoria nedavno otkrila jednu veliku tajnu koju Melanija nikad nije željela komentirati u javnosti, prenosi Inquisitr.

Naime, ona je objasnila zbog čega je Melanijin engleski nešto zbog čega je stalno izruguju, budući da i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je jučer došla iz Slovenije i naučila engleski.

Njena bivša cimerica je uvjerena kako je za to zaslužna Melanijina nedruštvenost i povučenost.

Ona nije nikad voljela pažnju, bila je iznimno tiha i povučena. Da je više razgovarala s ljudima i više koristila engleski, tada bi se njen naglasak sigurno poboljšao, no naprost se nije željela truditi", izjavila je Victoria. 

Ona je Melaniju srela prošle godine, kada su i razgovarale te je zaključila kako se nije nimalo promijenila.

"Ona je i dalje potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak", komentirala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije