Poznati glumac neprepoznatljiv: Skinuo 90 kilograma, prepolovio se

0
Radiosarajevo.ba
Poznati glumac neprepoznatljiv: Skinuo 90 kilograma, prepolovio se
Foto: Društvene mreže / John Goodman

Glumca Johna Goodmana domaća publika najbolje pamti kao simpatičnog Dana Connera u hit seriji Roseanne koja se na američkim kanalima prikazivala od 1988. do 1997. godine, a na našem tržištu nešto kasnije.

Svi ga dobro pamte kao zaista krupnog supruga glavne protagonistice, no posljednjih godina glumac privlači pozornost svojim impresivnim gubitkom kilograma.

Iako se puno govorilo o njegovom drastičnom mršavljenju, glumac je iznenadio izgledom na Monte Carlo TV Festivalu u Monacu ove nedjelje kad ga je zaista bilo teško prepoznati.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

70-godišnji glumac je kroz posljednjih nekoliko godina skinuo 90 kilograma, a strani mediji pišu da je imao 180 kilograma, tako da se doslovno prepolovio.

Njegova je transformacija počela je 2007. godine kad je prestao piti alkohol, a u skidanju kilograma pomogao mu je trener.

Tad se počeo hraniti po principu mediteranske prehrane koja se fokusira na ribu, orašaste plodove, maslinovo ulje, povrće i voće.

Osim toga, John vježba šest dana sedmično, a svaki dan napravi između 10.000 i 20.000 koraka.

"U starim danima, u tri bih mjeseca izgubio oko 30 kilograma, nagradio bih se mišićima i vratio starim navikama. Ovoga sam puta to poželio učiniti sporije. Vježbati, kretati se... Ipak dolazim u godine gdje si ne mogu priuštiti stalno sjedenje', rekao je glumac 2017. godine, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije