Poznati glumac iz kultne serije Will and Grace se razvodi nakon 26 godina braka

0
Radiosarajevo.ba
Poznati glumac iz kultne serije Will and Grace se razvodi nakon 26 godina braka
Foto: Instagram / Glavna postava serije Will and Grace

Glumac Eric McCormack iz serije Will and Grace razvodi se poslije 26 godina braka. Papire za okončanje bračne zajednice podnijela je njegova supruga Janet Holden.

U brakorazvodnoj dokumentaciji nije navedeno kada su se tačno rastali, ali je ona izložila svoje zahtjeve kao i razloge za rastanak.

Janet Holden predala je papire za razvod od glumca Erica McCormacka. Kao razlog navela je nepomirljive razlike između nje i supruga. Traži da joj sud omogući da prima alimentaciju.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Kanadski glumac koji se proslavio ulogom Willa Trumana u NBC sitcomu Will and Grace sa suprugom Janet Holden ima sina Finnigana McCormacka Holdena (21).

Bivši par pojavio se posljednji put u javnosti 24. jula na afterpartyju na Broadwayu u New Yorku gdje su izgledali veoma zaljubljeno.

Leonardo di Caprio otkrio: 'Imam samo jedan cilj'

Leonardo di Caprio otkrio: 'Imam samo jedan cilj'

U martu su prisustvovali proslavi Fondacije Eltona Johna koja se bavi borbom protiv AIDS, a koja je organizirna nakon dodjele Oscara u Los Angelesu.

Glumac i njegova supruga nisu se svih ovih godina mnogo puta pojavljivali zajedno u javnosti. Ona ga je 2018. podržala kada je dobio zvijezdu na Hollywood Boulevardu.

Upoznali su se 1994. godine na snimanju serije Lonesome Dove u Kanadi, on je glumio u ovom ostvarenju, a ona je bila pomoćnica redatelja.

Glumac je 2007. za medije rekao: "Neposredno prije toga sam okončao jednu vezu, i nisam bio neko u koga si mogao imati povjerenje. Zabavljao sam se glumicama, ali Janet je bila drugačija. Nosila je džins vozila kamionet."

Eric McCormack i Janet Holden
Foto: Instagram: Eric McCormack i Janet Holden

"U početku nije bila previše oduševljena. Znala je da glumci imaju mnogo posla: to bi bilo kao da posao donosite sa sobom kući. Ali uspio sam da je osvojim. Imali smo tajnu aferu tokom prve sezone serije. Zapravo, njoj je bilo dosta gore, jer nije trebalo da bilo kom glumcu daje privilegije", dodao je McCormack.

Prvi put su se kao par pojavili u javnosti 1995. godine. Vjenčali su se pet mjeseci nakon što je on dobio ulogu u seriji Will and Grace. Rekao je da mu je brak pomogao da se izbori sa slavom kao i činjenica da mu se uloga dogodila u tridesetim, piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije